Thuis

Winan Industrial Limited

China Winan Industrial Limited certificaten
China Winan Industrial Limited certificaten
De producten van WINAN zijn zeer goed, zijn de materialen en het vakmanschap van de producten zeer goed, hopen wij om samenwerking met WINAN te bereiken om een betere toekomst tot stand te brengen

—— Amanda

Ons bedrijf heeft met WINAN bijna 3 jaar samengewerkt, en het algemene effect van de producten is zeer goed geweest. Ik denk niet wij andere fabrieken zullen veranderen om brandbeveiligingproducten te produceren.

—— Rekening-aankoop

Ik ben online Chatten Nu

Winan Industrial Limited

Winan Industrial Limited
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Zuid-Amerika
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Winan
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 5million-10million
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 70% - 80%

Winan Industrial Limited

Winan Industrial Limited. (WINANF-BRAND) was opstelling in 1995 met geregistreerd kapitaal van 13,680,000RMB. Wij specialiseerden ons in de productie van en het installeren van brandbestrijdingsmateriaal meer toen 20 jaar en wij wijden om onze cliënten van hoogte te voorzien - kwaliteit en betrouwbare producten.

Het bedrijf heeft nu een groot gebied van industriële workshops van meer dan 15000 m2. Wij bezitten allerlei geavanceerd producerend materiaal, verfijnd productieproces en gemoderniseerd testend centrum. WINAN-BRAND kreeg ISO9001: 2000 het Certificaat van het Kwaliteitsbeheersysteem in 2001 en gekregen het CCCF-Certificaat van de Productkwaliteit in 2004. Wij zijn het lid van de Brandbeveiligingvereniging van China. De producten die door WINAN FIRE worden gemaakt hebben een aantal cliënten van over de hele wereld na decennia van innovatie gewonnen en wij geloven dat wij beter in onze industrie kunnen doen!

 

China Winan Industrial Limited Bedrijfsprofiel 0

 

Toen een brand gebeurde, duizenden mensen betrokken bij de ramp. Sommigen van hen verloren daar huizen en families. Nochtans, gebeurden veel van de tragedie attributen aan het gebrek aan preventieve maatregelen.

 

U kunt zien dat vele gebouwen, openbare ruimten en fabrieken geen correct brandbestrijdingssysteem hebben om een brandramp te verhinderen. Zij hebben geen noodzakelijk brandbestrijdingsmateriaal, zijn er weinig relevante personeel die beroepsopleiding hebben. Elk van dit lood een tragedie zodra een brand gebeurde.

 

Gelukkig, moeten wij hier uw huis en familie beschermen. Industrieel de Ontwikkelingsco. van Shenzhen Winan, Ltd (WINAN-BRAND) is een fabrikant van het brandmateriaal van China in Shenzhen-stad, die opstelling in 1995 was. Wij specialiseerden ons in de productie van allerlei brandmateriaal. Onze hoofdproducten bevatten schuimsysteem, brandmonitors, het systeem van de watermist, kleppen en schuimconcentraat.

 

China Winan Industrial Limited Bedrijfsprofiel 1

 

Met een geschiedenis van meer dan 20 jaar, heeft ons professioneel team rijke ervaring en perfecte techniek. Het is onze verantwoordelijkheid om product van goede kwaliteit voor onze klanten te verstrekken. Laat niet de tragedie opnieuw gebeuren, is het nooit te laat om iets te doen. Wij moeten hier met u zijn, uw familie en huis beschermen!

 

China Winan Industrial Limited Bedrijfsprofiel 2

Contactgegevens
Winan Industrial Limited

Contactpersoon: Sales Manager

Fax: 86--755-89906192

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)